Covid-19

Update 28-11-2021

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag, is onderstaand bericht aangepast. Wilt u dit goed doornemen voordat u de praktijk bezoekt? Bedankt!

Wat is aangepast?
- Openingstijden Fysiofitness
- Looproute praktijk

Mondkapjesplicht
Wanneer we geen 1,5 meter afstand van u kunnen houden, dragen wij een mondkapje! We verzoeken u dringend ook een mondkapje te dragen binnen deze afstand van uw fysiotherapeut. 

Werkwijze Fysiotherapie

Bij binnenkomst in de praktijk bent u verplicht uw handen te desinfecteren met de aanwezige dispenser. Deze bevindt zich direct voor u na de tweede schuifdeur. De praktijk is zodanig ingericht, zowel fysiek als planmatig, dat de 1,5 meter afstand continue gewaarborgd kan worden. Er wordt ook weer een éénrichting looproute
gehanteerd. U kunt de praktijk binnen komen via de voorzijde en verlaten via de oefenzaal. De pijlen op de grond wijzen u de weg. 

Kom niet te vroeg naar de praktijk voor uw afspraak. Iedereen die de praktijk bezoekt voor een behandeling fysiotherapie, dient een grote schone handdoek mee te nemen! Probeer het toilet zo min mogelijk te gebruiken. Mocht u het toilet toch dienen te gebruiken, wilt u dan de kraan weer schoonmaken met het daarvoor beschikbare middel? De kleedkamer is weer geopend. Afstand houden is niet mogelijk, daarom mag de kleedkamer door maximaal 1 persoon tegelijk worden gebruikt. Gelieve geen buitenschoenen dragen in de oefenzaal! Voor al het overige gelden de algemene hygiëneregels van het RIVM. We willen u verzoeken alleen naar de praktijk te komen als u een afspraak heeft.

Fysiofitness
Voor het gebruik van de oefenzaal voor fysiofitness, bent u verplicht een coronatoegangsbewijs te hebben. Voor de ingang van de oefenzaal vindt u een tablet met de corona scanner. U kunt hier uw QR-code scannen. Een medewerker van ons team begeleidt u hierbij! 

U kunt vanaf 17:00 uur helaas niet meer gebruik maken van de oefenzaal voor fysiofitness. Indien u hierdoor niet meer kunt komen fitnessen, of maar 1 keer per week kunt fitnessen, wordt uw abonnement bevroren of aangepast. Wanneer u dit wenst, kunt u dit aan een van onze medewekers doorgeven.

Afzeggen behandeling
Wanneer u klachten heeft als u een van onderstaande klachten ervaart:
  • Hoesten
  • Niezen
  • Koorts hoger dan 38 graden
  • Loopneus
  • Keelpijn
  • Kortademig
  • Geur- en smaakverlies
  • Hoofdpijn
  • Diarree

We kunnen u dan alleen behandelen middels video- of telefonisch consult.