De praktijk

In 2006 is de praktijk van Arie Groenvelt, Reinier Bakker en Gieneke van Nus verhuist naar de Haalmansweg in Lochem. Dit is ook de huidige locatie van de praktijk. Tien jaar later hebben Niek ten Dam en Jannet de Haan de praktijk overgenomen. De praktijk is in 2019 van binnen helemaal verbouwd. De kamers zijn opnieuw ingericht, de wachtkamer is uitgebreid met een balie, de oefenzaal is groter geworden en de hele praktijk is voorzien van een nieuwe en moderne vloer. 

In 2020 namen de laatste twee van de drie oud eigenaren afscheid en sindsdien staat er een nagenoeg nieuw, jong en dynamisch team van zes fysiotherapeuten, een praktijkmanager en een receptioniste voor u klaar met veel verschillende specialisaties:

  • Master Manuele Therapie (SOMT)
  • Master Sportfysiotherapie (SOMT en Saxion)
  • Dry needling
  • Echodiagnostiek
  • Kaakfysiotherapie
  • Bedrijfsfysiotherapie
  • Fysiofitness

We staan nooit stil en blijven ons steeds verder specialiseren, waardoor we u de beste zorg kunnen blijven geven! Fysiotherapie de Brug wordt ondersteunt door vier andere zorgaanbieders, handfysiotherapie, psychosomatische oefentherapie, podotherapie en diëtetiek via Sensire. De praktijk is een onderdeel PMC de Brug. Dit is een gebouw waar veel verschillende disciplines werken: logopedie, osteopathie, kinderfysiotherapie, ergotherapie voor kinderen, ergotherapie voor volwassen, psychologie en pilates/yoga.

Preventie met fysiofitness
In onze oefenzaal kunt u, naast reguliere fysiotherapie, ook fitnessen. U dient zich daarvoor te abonneren. Met de aanwezige apparatuur kunt u onder andere uw conditie, spierkracht, balans, coördinatie en flexibilieit verbeteren en up-to-date houden. Op aanvraag en tegen betaling kunt u een uitgebreide intake ondergaan met het opstellen van een persoonlijk trainingsplan met uw persoonlijke oefendoelen. Deze intake wordt na tien weken geëvalueerd om de voortgang te vast te stellen.